Welkom

Met de verandering in de technologie is het bij blijven in de moderne media een enorme uitdaging geworden. Het op pad sturen van u personeel om op locatie de media te vervangen is een dure en tijd rovende bezigheid.

Hierin kan AD Display u ondersteunen met een modern CDMS systeem dat eenvoudig door iedereen te beheren is. Door 1 druk op de knop is het mogelijk om een reclame campagne te starten, te stoppen of te vervangen. Het systeem is geschikt voor elke vorm van media drager, van LED schermen tot tablet’s.

Ook biedt het systeem templates waarmee campagnes eenvoudig online te maken zijn. Zo is het bv mogelijk om een film te laten zien met daarna een afbeelding die weer opgevolgd wordt door bv een powerpoint presentatie. Of 2 afbeeldingen en 2 films in 1 venster, de mogelijkheden zijn oneindig. Zelfs touch bediening behoort tot de mogelijkheden waardoor uw campagne ineens heel interactief wordt met uw klant.

Het systeem functioneert via WiFi maar indien er ter plaatse geen WiFi verbinding voorhanden is dan kan het systeem ook via 4G functioneren (een data abonnement is dan vereist). Ons moderne online CDMS systeem is geheel naar uw wensen in te richten en is het mogelijk om verschillende afdelingen verschillende rechten te geven. Ook een eindcontrole voor verzending behoort tot de mogelijkheden.

Het CDMS systeem is SSL versleuteld en om in te loggen is er een token nodig die elke minuut veranderd. Hierdoor bent u gegarandeerd van een veilige online omgeving. En dit alles voor een fractie van de kosten ten op zichten van de “oude” manier van werken.

Ben u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, deze staan u graag te woord om alles persoonlijk aan u uit te leggen en u eventueel een online demo te geven.

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

Secured By miniOrange